Cursos i tallers per créixer al costat de la música
Per abans i després de néixer, des de casa o enmig de la natura.
Tenim cursos i tallers per tots els gustos i colors.
piano@3x
Ens adaptem a la vostra família

Compartir les propostes que oferim amb vosaltres implica també anar-vos coneixent, descobrir quins gustos musicals teniu, quin és el tarannà dels vostres fills i filles i observar l’essència familiar. Això ens permet caminar de costat i aconsellar-vos de manera més personalitzada, recomanant-vos aquelles propostes que creiem més adients segons el desenvolupament dels vostres infants i família.

Presencialment

Ens podem veure presencialment al nostre Espai Creixendo o en altres espais i centres de Catalunya i Balears. Consulteu la nostra agenda o poseu-vos en contacte amb nosaltres.

pua-taronja

Des de casa

Si la distància us impedeix poder assistir als cursos i tallers, no patiu: gaudiu de la música des de casa! Oferim la possibilitat de gaudir de les nostres propostes en streaming.

Busques un altre curs en streaming? T’escoltem

pua-magenta

Enmig de la natura

Vols gaudir de les activitats de Creixendo enmig de la natura? Amb el Creixendo Rural et proposem trobar-nos en un espai rural per gaudir d’allò que ens uneix: la música. Però no només d’ella, sinó del nostre temps, de l’entorn, del relax i de respirar aire pur.
Ets formador o educador?
Estimar la música és per a nosaltres el principal ingredient per transmetre-la i ensenyar-la. Quan t’agrada allò que fas, quan estimes i vius amb passió el que ensenyes, ho transmets molt millor.

Per aquest motiu volem compartir amb tu la nostra manera d’entendre l’educació musical, a partir de propostes que podràs aplicar a l’aula amb els teus alumnes.
Busques una activitat per a l’escola?
Us portem les propostes musicals a l’escola! Tallers puntuals, cursos de curta o llarga durada, espectacles… Adaptem les activitats segons els grups, edat dels infants, espai i context.
Vosaltres ens dieu què us agradaria i nosaltres us fem la proposta a mida.
Cistella de la compra