Propostes musicals i sensorials de qualitat

No només creem espectacles musicals, creem projectes educatius

La companyia

La música ens ajuda a créixer i ens fa feliços.

Aquesta és la premissa de la Companyia Creixendo, dirigida per l’Anna Roig Dolz. Volem fer arribar la música a petits i grans, abans i després de néixer, per crear experiències musicals i sensorials de qualitat.

 

Creem cada espectacle perquè la música en sigui la principal protagonista, a la vegada que s’acompanyi d’altres llenguatges i formes d’expressió artística, per tal de treballar conjuntament i enriquir-ne el resultat final.

 

Cada proposta esdevé un projecte educatiu per si sol, adreçat tant al públic familiar com escolar, i que consta de materials de suport propis (temes originals recopilats en un CD o llibre-CD, dossier pedagògic, vídeos tutorials…), tallers familiars, formació i tallers per a escoles, i el concert/espectacle com a culminació de tot el treball previ.

La Nana i l’avi Papet van de concert!

SINOPSI

La Nana és una nena a qui li agrada molt tocar el piano. Juntament amb el seu avi, l’avi Papet, amb qui té una relació molt especial, ens convidaran a endinsar-nos en el seu món i a compartir situacions del seu dia a dia a través de jocs i cançons.

 

És un espectacle participatiu basat en el conte musical La Nana i l’avi Papet, el qual ens parla de la relació entre els seus dos personatges, del valor de la convivència i dels petits moments que podem compartir en família, així com de la importància de la música i com ens pot acompanyar i ajudar a créixer des de l’amor i la confiança.

Fitxa artística

Idea original, creació i direcció: Anna Roig Dolz

 

Direcció artística: Anna Roig Dolz i Santi Serratosa

 

Músics i intèrprets: Anna Roig Dolz (veu, piano i narració), Daniel Arias (clarinet i flauta travessera), Andrea Peirón (violoncel), Albert Ciurans (piano, acordió, ukelele i harmònica) i Santi Serratosa (percussió).

 

Música i lletra: Anna Roig Dolz i Santi Serratosa

 

Arranjaments: Arnau Vilà

 

Producció: Creixendo

Descàrregues

L’espectacle del conte musical La Nana i l’avi Papet es proposa en dos formats. Podeu trobar més informació al dossier de l’espectacle.

Taller familiar previ a l’espectacle

Voleu gaudir encara més de l’espectacle? Tots sabem que els infants, “com més coneixen, més gaudeixen”, per aquest motiu us recomanem assistir al taller “La Nana i l’avi Papet”, en el qual treballarem les cançons de l’espectacle a través de diferents activitats i materials.

Contacte i contractació:

Truca’ns:

Anna Roig Dolz
686080272
info@creixendo.com

Què en diu el públic?

Cistella de la compra