La Nana i l’avi Papet descobreixen l'Alícia

El segon volum de la col·lecció de contes musicals de Creixendo

Llibre i cançons

La Nana i l’avi Papet descobreixen l’Alícia és el segon volum de la col·lecció de contes musicals de Creixendo. Dedicat a la pianista Alícia de Larrocha, aquest volum està creat amb l’objectiu d’apropar als infants la figura d’una de les pianistes més importants del segle XX.

Està pensat per escoltar les cançons a la vegada que s’explica el conte, ja que les cançons també ens aporten informació.

Aquest és un conte per llegir, però també per descobrir i emocionar-se cantant i ballant! 

Inclou el llibre il·lustrat, l’enllaç amb les cançons del conte musical, la lletra de les cançons i una petita biografia de l’Alícia de Larrocha.

Fet amb molta cura

La Nana i l’avi Papet compta amb un gran equip de professionals que han treballat amb molta il·lusió per elaborar un producte de qualitat en tots els sentits. El resultat? Un material capaç d’emocionar tant als més petits com als més grans.

Música i lletra: Anna Roig Dolz i Santi Serratosa.
Arranjaments: Arnau Vilà.
Textos: Anna Roig Dolz
Il·lustracions: Matilde Portalés i Elena Reig.

Mini nana i mini avi papet

Ens feia molta il·lusió poder fer “reals” els personatges, fer-los sortir del paper i que, d’aquesta manera, la relació amb ells es fes més tangible.

Ens encanta veure com els infants hi juguen, hi dormen i els fan partícips del seu món imaginari i simbòlic.

Regalar la mini Nana i el mini avi Papet és molt més que regalar dos ninots!

Cançó personalitzada

Escoltar el nostre nom en una cançó ens fa sentir especials i si a més a més és una cançó que ja coneixem, encara més. Personalitzem la cançó Bona nit, que dormis bé (l’últim tema del conte musical) amb el nom de l’infant o infants que ens diguis.

Una manera dolça i original d’acabar el dia, que els fa sentir especials, perquè com la Nana, també tenen la seva cançó.

EN VOLS ESCOLTAR ALGUN EXEMPLE?

Tallers familiarS

A partir de les cançons del conte musical et proposem diferents activitats: a través del moviment, de jocs, de petita percussió… D’aquesta manera les aprendrem i les coneixerem amb més profunditat i tornareu a casa amb diferents recursos sota el braç.

*Recomanem fer el taller abans d’assistir a l’espectacle La Nana i l’avi Papet van de concert!

Formació per a formadors

T’agradaria tenir més recursos per ensenyar les cançons del conte musical La Nana i l’avi Papet als teus alumnes?

Treballarem en profunditat cada cançó, de manera contextualitzada i seqüenciada, perquè puguis adaptar les activitats segons l’edat i context en el que treballis.

Espectacle

Una oportunitat per l’Anna Roig Dolz , cantar en directe les cançons de la Nana i l’avi Papet. A través d’una cuidada posada en escena, es juga amb els diferents elements per donar vida al conte i interactuar amb el públic.

Capsa La Nana i l’avi Papet

Posem les propostes basades en el conte musical dins d’una capsa, amb activitats per fer a casa, material complementari i algun regalet de La Nana i l’avi Papet.
Personalitzem el packaging amb la informació que ens donis i, si s’escau, també alguna de les notes/propostes.

Si vols personalitzar encara més la capsa pots afegir la cançó personalitzada Bona nit, que dormis bé.

Cistella de la compra