Molt més que música

No només fem música, fem projectes educatius que van molt més enllà de les cançons.
I ens encanta compartir-los amb tu.

La Nana i l’avi Papet

Aquest és el nostre projecte més especial. A part de ser un projecte molt personal, perquè la Nana sóc jo, l’Anna Roig Dolz, quan era petita i en Papet el meu avi, és un conte musical que transmet amor des de la primera a l’última nota.

Un cd? Un llibre? Uns ninots? Un espectacle? Sí a tot.
La Nana i l’avi Papet és un disc de cançons que s’acompanya d’un llibre il·lustrat i que es complementa amb els ninots dels personatges, d’una cançó personalitzada, de tallers familiars, i de tallers i formacions per a mestres i escoles.

L’última part i culminació del projecte és l’espectacle musical: La Nana i l’avi Papet van de concert!
Massatge amb cançons
Massatge amb cançons va ser el meu projecte final de carrera a l’ESMUC (2008). Com a músic i educadora de massatge infantil vaig sentir la necessitat d’unir ambdues disciplines. Després d’haver dut a terme una investigació sobre com reaccionaven els nadons al massatge, amb música i sense música, va néixer el projecte.
El Disc
Un disc que comparteixo amb la Dàmaris Gelabert que inclou cançons basades en la tècnica de massatge infantil, dolces melodies per cantar a la pell. Una eina d’estimulació sensorial i vinculació afectiva amb cançons per estimar, acariciar, gaudir emocionar i jugar. En definitiva, per compartir moments amb el teu nadó.
Regala el curs!
Vols fer un regal ben especial? Et fem un targeta regal perquè regalis el curs Massatge amb cançons.
Cistella de la compra